Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Με τη βελόνα της ραπτομηχανής



 Κάθε Πέμπτη
Ραπτική 17.00-18.00  9-14 χρόνων
Έναρξη:  Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 Λήξη: Δεκέμβριος 2014(α΄κύκλος)

Ένα πρόγραμμα ειδικά για παιδιά κι εφήβους που αγαπάνε το ύφασμα, τους αρέσει να σχεδιάζουν ρούχα, έχουν ιδέες και θέλουν να μάθουν να τις εφαρμόζουν!
Εκτός από τη χρήση εργαλείων ραπτικής, τα παιδιά εξασκούνται και στο σχέδιο- μακέτα κουστουμιών και γνωρίζουν τις βασικές αρχές της μόδας. Με το πρόγραμμα αυτό, ανοίγεται μία νέα οδός διοχέτευσης και έκφρασης της Δημιουργικής Φαντασίας παιδιών και εφήβων.


*Στο πρόγραμμα αυτό, τα παιδιά χειρίζονται μόνα τους ραπτομηχανή, μετράνε και κόβουν το ύφασμα, φτιάχνουν μακέτες των κουστουμιών που σχεδιάζουν και ράβουν ένα ρούχο για τον εαυτό τους από το ύφασμα που τους αρέσει.
*Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Πέμπτη  Δεκεμβρίου, όπου παρουσιάζονται  οι μακέτες και τα ρούχα που έφτιαξαν τα παιδιά. Η παρουσίαση  πλαισιώνει τη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση: Ημέρες Παιδιών - Χριστούγεννα 2014 - Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
*Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι γονείς παραλαμβάνουν μία πασαρέλα μινιατούρα με 3 από τις μακέτες κουστουμιών των παιδιών, με σχόλια δικά τους, για την εξέλιξή τους στον τομέα της ραπτικής.

*Τόπος διεξαγωγής: Ρέον- Αβέρωφ 20, Ν.Ιωνία , απέναντι από τον Ηλεκτρικό Σταθμό "Περισσός"
*Συμμετοχή: 90€ σε 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των30€- η πρώτη δόση με την εγγραφή.
Εάν προεξοφλήσετε το πρόγραμμα σας κάνουμε δώρο έκπτωση 15%. Τελική συμμετοχή: 76,50€
*Στη συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται υλικά και εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στο εργαστήριο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου